Сукня з метеликів

750,00
грн.
ІСТОРІЯ: Як щодо сукні, яка, будучи одягненою на господиню, виявляється буквально оточена хмаркою метеликів? Майже справжніх, що сідають на вишуканий наряд і злітають з нього, оточуючи дівчину, немов фею з якогось казкового саду!

Саме таку фантастичну сукню, названу Butterfly Dress, створили дизайнери модного турецького бренду Ezra + Tuba спільно з інженерами Intel. Виконані методом 3D-друку і оснащені безконтактними датчиками, метелики підтримують зв'язок з вбудованим в один з підплічників сукні мініатюрним комп'ютерним модулем Intel Edison.

Легкий рухом плеча приводяться в рух всі 40 легких повітряних створінь, які злітають з сукні, оточуючи власницю чарівною блакитною хмаркою. А потім знову сідають на запрограмовані місця. Правда, використовувати ефект пурхаючих метеликів власницям сукні Butterfly Dress слід обережно: заряду енергії в їх мікро-акумуляторах вистачає лише на два-три польоти, я якщо перестаратися – "життя" цих електронних метеликів може закінчитися прямо в польоті: комахи просто посипляться на підлогу.

Диво-сукня з метеликами неймовірна, але, погодьтесь, не дуже практична. Що не скажеш про нашу вишивку на футболці, яку можна носити будь-коли та будь з чим.

Склад футболки: 95% бавовни/5% еластану.

Вам сподобається також:
Click to order
Ваше замовлення
Total: 
Ваше імя
Ваш телефон
Місто
Відділення Нової Пошти
Payment method